Právní články

Novinky a články ze světa práva.

Nájemní smlouva na byt
Nemovitostní právo

Nájemní smlouva na byt od právníka

Zvažujete pronajmutí bytu a nejste si jisti, jaké jsou zákonné náležitosti nájemní smlouvy? Následující článek vám poskytne užitečné informace a praktické tipy, které vám pomohou získat jasný přehled o tom, jak správně sepsat nájemní smlouvu na byt a jak si efektivně chránit svá práva, ať už jste pronajímatel nebo nájemce.

Celý článek
Jak dlouho trvá rozvod dohodou
Rodinné právo

Jak dlouho trvá rozvod dohodou

„Rozvod dohodou“ je pojem, který může vzbudit mnoho různých emocí – od pocitu úlevy přes smutek až k nejistotě. Je zřejmé, že jakýkoliv rozvod představuje významnou životní změnu a s ní přicházejí otázky a obavy. Z tohoto důvodu byl napsán tento článek, který představí proces rozvodu dohodou.

Celý článek
Jak podat žádost o rozvod dohodou
Rodinné právo

Jak podat žádost o rozvod dohodou

Každý, kdo se rozhodne pro rozvod dohodou, čelí úkolu, který je nejen právně složitý, ale často i emocionálně vyčerpávající. Každá situace je jedinečná a vyžaduje přístup s nejvyšší mírou diskrétnosti, respektu a porozumění.

Celý článek
Rychlý rozvod
Rodinné právo

Rozvod manželství 2023: Otázky a odpovědi

Rozpadlo se Vám manželství a chcete se rozvést? Máte spoustu otázek, které jste doufali, že nebudete muset nikdy řešit? Na co ne/máte nárok? Nevyznáte se v kvantu vzorů rozvodových papírů na internetu a v tom, co máte soudu předložit? Pojďme se společně podívat na to, na co se naši klienti ptají nejčastěji.

Celý článek

NEZÁVAZNÝ KONTAKT

Kontaktujte nás k řešení vašeho právního dotazu. Ozveme se vám co nejdříve.

Nezávazná poptávka - Články

Pomocí tohoto formuláře můžete odeslat nezávaznou poptávku právních služeb, na základě které Vás kontaktujeme, abychom mohli provést nacenění služeb a následně pomoci s řešením právního problému.