Právní články

Novinky a články ze světa práva.

návrh na rozvod dohodou
Rodinné právo

Návrh na rozvod dohodou

Rozvod manželství je nepříjemná životní událost, kterou je však možné vyřešit poměrně rychle tzv. rozvodem dohodou. Více v článku.

Celý článek
na co se ptá soudce při rozvodu
Rodinné právo

Na co se ptá soudce při rozvodu

Čeká Vás rozvod manželství a zajímá vás, na jaké otázky můžete být v průběhu řízení dotazováni? Na co vše se ptá soudce v průběhu rozvodovém procesu se dočtete v našem článku.

Celý článek
sporný rozvod
Rodinné právo

Co je sporný rozvod

Stojíte nyní před těžkým obdobím v souvislosti s rozvodem? Jako advokáti chápeme, že rozvod může být emocionálně i právně složitou záležitostí, která ovlivňuje celý život rodiny. V tomto článku se zaměříme na klíčové aspekty sporného rozvodu a poskytneme užitečné informace a rady.

Celý článek
Smlouva o převodu družstevního podílu 2023
Nemovitostní právo

Smlouva o převodu družstevního podílu 2023

Zabýváte se nyní otázkou převodu podílu v bytovém družstvu? Smlouva o převodu družstevního podílu je dokument, který umožňuje prodej nebo darování družstevního bytu. Jaké klíčové prvky by měla tato smlouva obsahovat poradíme v článku.

Celý článek
Nájemní smlouva na rodinný dům
Nemovitostní právo

Nájemní smlouva na rodinný dům

Nájemní smlouva na rodinný dům může být záležitostí, která vzbuzuje mnoho otázek. V tomto článku se společně podíváme na klíčové aspekty nájemních smluv na rodinné domy a probereme, na co si dát pozor.

Celý článek

NEZÁVAZNÝ KONTAKT

Kontaktujte nás k řešení vašeho právního dotazu. Ozveme se vám co nejdříve.

Nezávazná poptávka - Články

Pomocí tohoto formuláře můžete odeslat nezávaznou poptávku právních služeb, na základě které Vás kontaktujeme, abychom mohli provést nacenění služeb a následně pomoci s řešením právního problému.